28 Şubat 2013 Perşembe

Yasemin Hotel

Yasemin hotel erdek ocaklar otelleri arasında gerek hizmet konsepti gerekse bulunduğu konum itibarı ile güvenerek kalabileceğiniz konaklama tesisleri arasında yer almaktadır.

  Her yıl mart ayı itibarı ile hizmete başlayan otel bu dönemlerede çanakkale şehitliklerini ziyarete gidenleri ağırlayarak sezonu açıyor.Bu dönemden yaz sezonuna kadar açık bulunan otele aynı zamanda kısa turlar ile yöreyi gezip görmeye gelenlerde bulunuyor.Otel erdek ocaklar girişine yakın denize sıfır bir konumda yer almaktadır.Geniş ferah odalarından havuz ve ocaklar manzarasının tadını çıkaracağınız otelin huzur verici ortamınıda yaşamanız gerek.

 Yarım pansiyon hizmet veren otelin zengin açık büfe yemekleri oldukça lezzetlidir. Odalarında för,banyo&wc,gardolap,tv ve klima bulunan otelin tüm odaları balkonludur.Özel plajı ve yüzme havuzu bulunan yasemin otel erdek ocaklar tatilinizin unutulmazları arasında yer alacak.

 Yasemin otel fiyatları ise oldukça ekonomik.Kredi kartı ile ödeme imkanı bulunan yasemin otel anlaşmalı bankaları üzerinden kredi kartına taksitte uygulamakta.Bu konuda detaylar ve fiyat bilgileri için lütfen iletişim kurarak rezervasyonlarınızı gerçekleştiriniz.

Yasemin Hotel İletişim:

Yasemin Hotel Resimleri:

24 Şubat 2013 Pazar

Helin Hotel

Helin hotel erdek otelleri arasında gerek hizmet kalitesi gerek ortamı gerekse fiyatları ile tatil yapılabilecek en güzel konaklama tesisleri arasımda yer almaktadır.

 Erdek kamplar bölgesinin girişine yakın bir konumdadır.Yarım pansiyon hizmet veren otelin bşr açık birde kapalı restoranı bulunuyor.Dinlenme salonu ve açık havuzu ile beraber muhteşem bir ortamda bir ortamda yer alan otel gelenlerin büyük ölçüde beğenisini kazanmakta.Deniz ve doğa manzaralı odalarından harika erdek manzarası tatilinizi bir keyfe dönüştürüyor.Otel sabah ve akşam zengin açık büfe yemekleri ile gelen misafirlerini ağırlamakta.Özellikle sabah saatlerinde yeşillikler içerisinde huzur dolu bir ortama sahip olan otelin akşam saatlerinde yaşanan gün batımı anında yiyeceğiniz yemekler tatilinizi dahada güzelleştirecek.

 Odalarında gardolap,tv,klima,fön makinesi banyo ve wc bulunmaktadır.Tamamı balkonlu olan odalarda 24 saat daimi sıcak su mevcuttur.

 Helin hotel fiyatları ise oldukça ekonomik bulunmaktadır. En uygun fiyatlarla bulabileceğiniz konaklama tesisleri arasında yer alan helin hotel hakkında bilgi ve rezervasyonlarınız için iletişim kurmanız gerekiyor.

Helin Hotel İletişim:
0532 371 0361 - 0545 371 0361

Helin Hotel Resimleri:

12 Şubat 2013 Salı

Gardina Butik Otel

Gardina butik otel erdek ocaklar otelleri içerisinde gerek ortamı gerekse hizmetleri açısından en güzel diyebileceğiniz botanik bir ortamda muhteşem bir tatil deneyimi yaşayacağınız oteller arasındadır.

 Yarım pansiyon hizmet veren otelin konaklama konsepti içerisinde yer alan odaları ev şeklinde tamamen müstakil ve bahçelidir.Bir yetişkin havuzu ve bir adette çocuk havuzu bulunan otelin havuzunu çevreleyen sıcak ve soğuk yiyecek ve içeceklerin sunulduğu restoranı ve cafesi bulunmaktadır.Sabah ve akşam olmak üzere açık büfe yemeklerin sunulduğu otelin restoranında ocakların muhteşem sabahı ve akşamları gün batımında yemekleriniz bir keyfe dönüşecek.

 Odalarında tv,buzdolabı, gardolap, banyo ve wc ve fön makinesi bulunmaktadır.Ev tipi olan konaklama yapısında misafirler kendi masa ve sandalyesi ile bir yazlık havasında bahçe içerisinde oturma imkanı bulmaktadırlar.

 Gardina butik otel fiyatları ise oldukça makul bir düzeyde.Mayıs ayı başlarında açılan otel ekim ayına kadar açıktır.Sezon içerisinde tüm odaları dolu olan otelde konaklama için ön rezervasyon yaptırmak şarttır.Fiyatlar ise 70 ila 120 tl kişi başı değişmektedir, yinede kesin fiyat bilgisi için telefon ile iletişim kurulması önerilir.

Gardina Butik Otel İletişim:
+90 266 847 5820

Gardina Butik Otel Resimleri:



7 Şubat 2013 Perşembe

Aycan Otel

Aycan otel erdek ocaklar otelleri arasında en güzel diyebileceğimiz tesisler arasında yer almaktadır.Erdek ocaklar merkezinde sahilde denize sıfır hizmet veren otelin konsepti aşağıdaki gibidir.

 Otel yarım pansiyon hizmet vermektedir.Bir adet kapalı ve 1 adette açık restoranı bulunmaktadır.Otele ait bir yetişkin yüzme havuzu birde çocuk havuzu bulunmaktadır.Yarım pansiyon hizmet dahilinde olanlar ise sabah ve akşam açık büfe yemekler,oda hizmeti,havuz ve ücretsiz şezlong ve şemsiye hizmetleridir.

 Odalarında tv, buzdolabı, mini bar, gardolap banyo ve wc bulunmaktadır.Tüm odalar klimalıdır.Ayrıca deniz ve doğa manzaralı odalar arasında tercih yapılabiliyor.Bunun dışında akşamları otelin sahilinde canlı müzik hizmeti sunuluyor.Oda içerisinde bulunan mini bar içerisinde ücretsiz yerli ve yabancı içecekler sunuluyor.Ayrıca dileyen apart oda hizmetide satın alabiliyor.

 Aycan otel fiyatları ise son derece makul ölçüde.Mart döneminde açılan otel bu dönemde daha çok çanakkale turları içerisinde gelenleri ağırlıyor.Bu dönemden haziran ayına kadar fiyatları 50 ila 60 tl arasında değişiyor.Haziran ayı içerisinde değişen fiyatlar 75 tl sınırında.Yüksek sezonda 90 ila 120 tl arasında değişen fiyatlar sezon sonuna kadar böyle.Ekim ayının sonuna kadar açık olan otel hakkında ayrıntılı fiyat bilgisi ve rezervasyonlarınız için iletişim kurmanız gerekiyor.

Aycan Otel İletişim
0 266 847 58 27 -0 266 847 58 02 -0 532 304 01 48-0 537 302 22 23

Aycan Otel Resimleri


Erdek Ocaklar Otel Fiyatları

Erdek ocaklar otel fiyatları ne kadar acaba?.Hiç bu konuyu merak ettinizmi.Bu şirin beldeye tatile gelecek ve bu konuda bir bütçe oluşturacaksınız ama fiyatlar ne durumda, bütçenize uygunmu?.

 Bizde bu konuyu merak edenler için kısa bir yazı hazırladık.Marmara bölgesinin en iyi otelleri bulunan bu güzel tatil kasabasında oteller yarım pansiyon hizmet vermektedir.Ağırlıklı olarak sabah ve akşam yemeği olmak üzere hizmet veren otellerin bazıları buna ilave olarak 5 çayı hizmete sunarlar.Otel ücretleride dahil olan diğer hizmetler ise ücretsiz havuz, sahilde şezlong ve şemsiyedir.Bunun dışında otelde aparatif yiyecek ve içecek satışı bulunmaktadır.Bunlar ücrete dahil değildir.Yiyecekler sabahları türk ve amerikan mutfağı karışımı ila akşam yemeklerinde daha çok et ürünlerinin önplanda olduğu, tatlı ve salata ayrıca kızartma çeşitler ile zengileştirilen açık büfe konseptinde sunulmaktadır.

 Erdek ocaklar otel fiyatları ise mart ayında başlayan çanakkale turları ile başlayarak devreye girer.Bu dönemde yarım pansiyon otel hizmetini kişi başı 55 ila 60 tl arasında alabiliyorsunuz.Söz konusu fiyatlar haziran dönemine kadar sürerken haziran ayında kişi başı 75 tl gibi bir ücret politikası uygulanmaktadır.Temmuz ve ağustos aylarında ise fiyatlar 100 ila 120 tl arasında tavan yapmaktadır.


Erdek Ocaklar Otelleri

Erdek ocaklar otelleri hakkında sizlerin bilgi sahibi olmanız gereken konularda turistik bilgileri ve otel rezervasyonu ayrıntılarını paylaşacağız.

 Kağodağ yarım adasının bu şirin tatil kasabası son yıllarda artan otel sayısı ile kaliteli konaklama ve hizmet kalitesinde bölgesindeki bir çok tatil beldesini geçmiş durumdadır.Turizmin son zamanlarda  keşfedilmesi ile planlı ve düzenli bir biçimde yapılaşan erdek ocaklar köyü doğal yapısını hiç bozmamış ve yapısını korumuştur.

 Bundanda erdek ocaklar otelleri nasibini almıştır.Havuzlu 5 yıldız kalitesinde yarım pansiyon hizmet veren oteller ocaklar sahili üzerinde sıra sıra yer almaktadır.Bunlar arasında sayabileceğimiz çınar apart otel, apart tarzında otel hizmeti veren bu şirin yer tarihi çınar ağaçlarının gölgesinde.Onun peşi sıra yasemin otel, aycan otel, benan otel, hotel sare, gardina butik otel ve sami engin apart otel önerebileceğimiz tesisler arasında bulunmaktadır.


5 Şubat 2013 Salı

Erdek Apart Oteller

 Erdek apart otelleri hakkında bilgiler için web sitemize uğradıysanız bu konuda en doğru en güncel  bilgileri alacaksınız demektir.

 Apart deyince akla daire tarzı konaklama şekli gelmektedir.Aslında bu genel görüş olarak doğru olsada erdekte daha çok butik apart tarzı oteller mevcuttur.Aaz sayıda bulunsada yok değildir. Oda içerisinde mutfak ve banyo dahil mini ev tarzında döşenerek hizmete sunulmaktadır.Bazı oteller ise sadece bir kaç odasını apart tarzında hizmete vererek ihtiyacı karşılamaktadır.

 Sizde bu tarz konaklama konseptinde kendinize yer arıyorsanız erdekte kamplar bölgesi ve sonrasında gelen çuğra sahiline bakmalısınız.Yer bulmada sıkıntı yaşanmaması için önceden rezervasyon yaptırmanız gerektiğini siz sayın ziyaretçilerimize hatırlatırız.


4 Şubat 2013 Pazartesi

Erdek İslami Oteller

 Erdek islami oteller nerede ve hizmet konseptleri nelerdir.Acaba erdekte muhafazakar oteller bulunuyormu.Tatile çıkan kesimlerin son yıllarda büyük çoğunluk oluşturduğu bu yeni tarz tatil anlayışı yerine bu konseptte otelleride getiriyor.

 Yanlız erdekte islami oteller bulunmuyor.Pki bu bakış açısına sahip olanlar ne yapmalı, nereye gitmeli?. Bizim önerimiz daha çok büyük çaplı yatak kapasitesine sahip otellerin tercih edilmesi olacaktır.Yinede beğenilen bir otel bulunuyorsa bu tesislerin daha çok hareketli olmayan yönlerindeki odalar rezerve edilebilir.Bu sayede bu kesimin rahatsız olduğu görüntülerden uzak durulur.Denize girmek içinse sakin yerler tercih edilebilir.Muhtemelen yarım pansiyon hizmet alacağınız oteller dışında yazlık evler ve kiralık daireler alternatif olabilir.

 Erdek her kesime göre tatil yapılabilecek muhteşem güzellikte bir bölgedir.Sıkılmadan ve çekinmeden her yerinde tatilinizi rahatça yapabilirsiniz.


3 Şubat 2013 Pazar

Erdek Otelleri

Merhaba değerli okurlarımız, Bu yazımızda sizlere erdek otelleri hakkında bilgiler aktaracağız.
Erdek, marmara denizinin güneyinde kapıdağ yarım adasının batı kısmının giriş tarafında yer alan bir tatil beldesidir.Bölgeye her yaz çevre iller ve türkiyenin her yerinden tatilciler gelmektedir.Ulaşımı kolay bir yerde olan erdek istanbul üzerinden 4 saatte, bursa üzerinden 2 saatt mesafede bulunmaktadır..
Erdek`te kaliteli, huzurlu bir tatil geçirmeyi düiünüyorsanız bizlerle iletişime geçmenizi öneririz. Siz değerli misafirlerimiz için en rahat en doğru ve en hijyenik yaşam koşullarını oluşturacağımızdan şüpheniz olmasın.


Erdek Havuzlu Oteller

 Erdek havuzlu oteller nerede?.Toplamda kaç havuzlu otel bulunuyor veya her otelde havuz varmı bu soruları merak ederiz.Özellikle çocuklu aileler ve kumsal ortamını sevmeyenler için bu önemlidir.

 Erdek kıyı şeridi üzerinde bir çok otel bulunsada her otel havuzlu değildir.Bunun nedeni turizmin başladığı ilk yıllarda havuz sisteminin bulunmayışı nedei ile bu yıllarda faaliyete başlayan otellerin bu sistemi kumamasıdır.1990 yılından sonra açılan otellerin bir çoğunda havuz bulunmaktadır.Bu tesislerin büyükler için olan havuzu yanında çocuk havuzu bulunmaktadır.Auqa parklı ise 2 otel bulunmaktadır.Genelde çuğra bölgesinde bulunan bu tesislere sahilden sıra sıra gezerek ulaşabilir yada internet üzerinden bulabilirsiniz.

 Bu oteller sırası ile helin otel, agrihillpark otel, arteka otel ve agrigento otel`dir.Aqua parklı olanlar ise agrihill park ve agrigento otelleridir.