28 Şubat 2013 Perşembe

Yasemin Hotel

Yasemin hotel erdek ocaklar otelleri arasında gerek hizmet konsepti gerekse bulunduğu konum itibarı ile güvenerek kalabileceğiniz konaklama tesisleri arasında yer almaktadır.

  Her yıl mart ayı itibarı ile hizmete başlayan otel bu dönemlerede çanakkale şehitliklerini ziyarete gidenleri ağırlayarak sezonu açıyor.Bu dönemden yaz sezonuna kadar açık bulunan otele aynı zamanda kısa turlar ile yöreyi gezip görmeye gelenlerde bulunuyor.Otel erdek ocaklar girişine yakın denize sıfır bir konumda yer almaktadır.Geniş ferah odalarından havuz ve ocaklar manzarasının tadını çıkaracağınız otelin huzur verici ortamınıda yaşamanız gerek.

 Yarım pansiyon hizmet veren otelin zengin açık büfe yemekleri oldukça lezzetlidir. Odalarında för,banyo&wc,gardolap,tv ve klima bulunan otelin tüm odaları balkonludur.Özel plajı ve yüzme havuzu bulunan yasemin otel erdek ocaklar tatilinizin unutulmazları arasında yer alacak.

 Yasemin otel fiyatları ise oldukça ekonomik.Kredi kartı ile ödeme imkanı bulunan yasemin otel anlaşmalı bankaları üzerinden kredi kartına taksitte uygulamakta.Bu konuda detaylar ve fiyat bilgileri için lütfen iletişim kurarak rezervasyonlarınızı gerçekleştiriniz.

Yasemin Hotel İletişim:

Yasemin Hotel Resimleri:



Bir önceki konumuz olan Helin Hotel adlı yazımızıda okumanızı öneririz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder