3 Mart 2013 Pazar

Konuk Otel

Konuk otel erdek otelleri arasında denize sıfır konumda yarım pansiyon hizmet veren, özel havuzu, otoparkı ve plajı ile muhteşem bir tatil otelidir. Her yaz haziran ayı gibi faaliyete başlayan otel gelenlerce gerek hizmet kalitesi gerekse ortamı ile çok beğenilmektedir.

 Erdekin güzel bir köşesinde muhteşem bir manzaraya sahip olan otel odalarında fön, tv, gardolap, şifonyer ve daimi sıcak su bulunmaktadır.Ayrıca tüm odalar balkonlu klimalı olup deniz manzaralıdır. Otel konsepti içerisinde verilen yemekler açık büfe olup çeşitler zengindir.Türk tipi kahvaltı menüsü ve et yemeklerinin ağırlıklı olduğu çeşitlerle yemekler self servis edilmektedir.Ayrıca ücretsiz olarak şezlong ve şemsiye hizmeti otel hizmetleri arasında yer almaktadır.

 Konuk otel fiyatları ise oldukça hesaplıdır.Haziran ve eylül aylarında indirim uygulayan otel ramazan ayınada uygun fiyatlarla sizlere hizmet vermektedir.Arzunuza göre peşin ve kredi kartı ile ödeme seçenekleri konuk otel`de mevcuttur.Bu konuda tüm detaylar ve rezervasyonlarınız için iletişim kurmanız gerekmektedir.

Konuk Otel İletişim:
0266 835 2470

Konuk Otel Resimleri:



Bir önceki konumuz olan Yasemin Hotel adlı yazımızıda okumanızı öneririz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder