24 Şubat 2013 Pazar

Helin Hotel

Helin hotel erdek otelleri arasında gerek hizmet kalitesi gerek ortamı gerekse fiyatları ile tatil yapılabilecek en güzel konaklama tesisleri arasımda yer almaktadır.

 Erdek kamplar bölgesinin girişine yakın bir konumdadır.Yarım pansiyon hizmet veren otelin bşr açık birde kapalı restoranı bulunuyor.Dinlenme salonu ve açık havuzu ile beraber muhteşem bir ortamda bir ortamda yer alan otel gelenlerin büyük ölçüde beğenisini kazanmakta.Deniz ve doğa manzaralı odalarından harika erdek manzarası tatilinizi bir keyfe dönüştürüyor.Otel sabah ve akşam zengin açık büfe yemekleri ile gelen misafirlerini ağırlamakta.Özellikle sabah saatlerinde yeşillikler içerisinde huzur dolu bir ortama sahip olan otelin akşam saatlerinde yaşanan gün batımı anında yiyeceğiniz yemekler tatilinizi dahada güzelleştirecek.

 Odalarında gardolap,tv,klima,fön makinesi banyo ve wc bulunmaktadır.Tamamı balkonlu olan odalarda 24 saat daimi sıcak su mevcuttur.

 Helin hotel fiyatları ise oldukça ekonomik bulunmaktadır. En uygun fiyatlarla bulabileceğiniz konaklama tesisleri arasında yer alan helin hotel hakkında bilgi ve rezervasyonlarınız için iletişim kurmanız gerekiyor.

Helin Hotel İletişim:
0532 371 0361 - 0545 371 0361

Helin Hotel Resimleri:


Bir önceki konumuz olan Gardina Butik Otel adlı yazımızıda okumanızı öneririz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder