22 Mart 2013 Cuma

Erdek Otelleri Web Siteleri

Merhaba değerli okurlarımız;

Bu yazımızda sizlere erdek otelleri web siteleri hakkında bilgi vereceğiz.  

Erdek otelleri bölge üzerine yayın yapan web sitelerinden karşınıza çıkacak konaklama tesislerine verilen isimdir.Bu yayınlar metin veya görsel şeklinde yapılan tanıtımlar olabilir.Tanıtımlar arama motorlarından özellikle google arama motorundan yeni müşteriler edinmek için gereklidir.Web sitelerinden yapılacak tanıtımlar her zaman işletmenize yarar sağlayacaktır.



Bu konuda çalışma yaptırabilmek için erdek tanıtımı yapan firmalara ihtiyacınız vardır.Günümüzde bu hizmetleri sunan bir çok web sitesi yer bulunmaktadır. Bunların arasından hizmet ve destek konusunda en kaliteli olan siteleri sizlerle paylaşacağız.  

Erdek otelleri
Hiç şüphesiz bu sektörde uzun yıllardır hizmet veren erdek otelleri tanıtım firmasını tanımayan yoktur. Erdek otelleri tanıtım firması 4 yıllık faaliyet süresinin ilk 2 yılında ücretsiz olarak vermiş olduğu tanıtım hizmetlerini 2 yıldır ücretli, profesyonel olarak sürdürmektedir. Yayınlamış olduğu erdek otelleri tanıtım siteleri şuan da hedeflemiş oldukları kelimelerde çok iyi pozisyonlara gelmişlerdir.

Erdek ocaklar otelleri;
Temmuz 2011 ayında yayına başlamış, erdek ocaklar otelleri gibi kelimelerde hedeflediği konuma gelmeyi başarmıştır. Belde kapsamında hizmet veren otellerden ziyade bireysel olarak tanıtım yapan otellerin ihtiyaçlarına çözüm aracı olmuştur. Bünyesinde 2 otelin tanıtımını yapan web sitesi kendi sektöründe rüştünü ispatlamıştır.

Erdek Otel ve Motelleri;
Bu web siteside 2012 ylınında yayın hayatına girmiş, böylelikle erdekin en yeni web sitesi olma özelliğini kazanmıştır.Konu olarak erdek otelleri ve motelleri hakkında fiyat ve rezervasyon bilgileri veren bu güzel site gün geçtikçe alt yapısını geliştirerek büyümektedir.

Erdek otelleri tanıtım hizmeti almak ve bizlere ulaşmak için;

Sami Engin Apart Otel

Merhaba değerli okurlarımız..Sizlere bu makalemizde erdek ocaklar apart otelleri arasında yer alan sami engin apart otel hakkında bilgiler vereceğiz.

Sami engin apart otel erdek ocaklar beldesinde geçtiğimiz ya hizmete girmiştir.Beldenin en yeni apart oteli olan tesis ayrıca yine beldenin tek havuzlu apart oteli olma ünvanını taşır.Ocakların sessiz sakin bir köşesinde doğa ortamı ve manzara eşliğinde güzel bir tatil seçeneği sunan apart otelde arzunuza göre yemekli veya yemeksiz konaklama tercihi yapabiliyorsunuz.Apart odaları içerisinde kendi yemeğinizi yapma olanağına sahip olacağınız tesisin odaları ise geniş ve konforludur.Kendi evinizin sıcaklığını bulacağınız bu güzel konaklama tesisinde sizlerde yerinizi ayırtarak ayrıcalıklı tatilin tadını çıkarın.

Sami engin apart otel fiyatları açısındanda makul seçenekleri sizlere sunuyor.Fiyat ayrıntıları ve rezervasyon için iletişim kurmanız gerekiyor.

Sami Engin Apart Otel İletişim: +90 266 847 5540 – 0535 622 9770

Sami Engin Apart Otel Resimleri:


Çınar Apart Otel

Merhaba değerli ziyaretçilerimiz..Sizlere bu konumuzda erdek ocaklar apart otelleri arasında yer alan çınar apart otel hakkında bilgiler vereceğiz.

 Çınar apart otel erdek ocaklar beldesi merkezinde denize sıfır konumda yer almaktadır.Oda ve daire hizmet sunan apartın oda ve daireleri içerisinde bir evde bulunması gereken her türlü eşya ve ekipman yer almaktadır.İçerisinde mutfak ve mutfak araç gereçleri, tv, banyo & wc, fön makinesi, gardolap ve oturma grubu yer alan apartın tüm odaları klimalıdır.Adını hemen yanı başında bulunan tarhi çınar ağaçlarından alan apart otel iki ayrı aile tarafından yönetilmektedir.Bunun sonucu olarak A ve B blog olarak ayrı ayrı ama tek çatı altında buluşan apart özel plaj ve otopark hizmetlerinide sizlere sunuyor.Özellikle geniş kalabalık aile ve grupların rahat edebilecekleri şekilde hizmet seçenekleri bulunmaktadır.

Çınar apart fiyatları ise oldukça hesaplı denebilecek ücretlerle sizlere servis ediliyor.Fiyat ayrıntıları ve rezervasyon detayları için iletişim kurmanız gerekiyor.

Çınar Apart Otel İletişim:
A-Blog- Bülent&Mustafa Ürgün:+90 266 8475193-0532 6686866
B-Blog- Ahmet Yaşar:+90 266 847 5512-0533 4303544

Çınar Apart Otel Resimleri:

Kondu Hotel

Merhaba değerli misafirlerimiz..Sizlere bu konumuzda erdek otelleri arasında yer alan kondu hotel hakkında bilgiler vereceğiz.

 Kondu otel erdek merkezine yakın bir konumda kamplat bölgesine giriş istikametinde yer almaktadır.Erdekin güzel bir köşesinde denize sıfır konumda yer alan otel özel plajı, kapalı restoranı ve otoparlo ile hizmetinizdedir.Deniz ve doğa manzaralı odalarında klima, tv, fön, gardolap ve şifonyer bulunmaktadır.Oldukça keyif verici bir ortama ve manzaraya sahip olan temizlik ve hijyeninde öm planda tutulduğu kondu otel yılın stresini en güzel şekilde atabileceğiniz bir yer.Otel sabah ve akşam olmak üzere zengin açık büfe yemekleri sizlere sunmaktadır.Yine otel ücreti dahilinde özel plajında şezlong ve şemsiye ücretsiz sunulmaktadır.

 Kondu otel fiyatları ise erdek otelleri arasında en uygun sayılabilecek ücretlerle verişmektedir.Fiyat detayları ve rezervasyonlarınız için iletişim kurmanız gerekiyor.

Kondu Otel İletişim: +90 266 845 6168

Kondu Otel Resimleri:


Benan Hotel

Merhaba değerli ziyaretçilerimiz..Size erdek ocaklar otelleri arasında yer alan benan hotel hakkında bilgiler vereceğiz.

Benan otel erdek ocaklar beldesinin en güzel yerinde denize sıfır konumda yer almaktadır.Özel aquaparklı yüzme havuzu ile göze çarpan otelin özel otopark ve plajı müşterilerine aittir.Havuz başında açık ve kapalı olarak yer alan restoranında zengin açık büfe yemekler sunulmakta yemekler adeta bir ziyafete dönüştürülmektedir.Otelin odaları ise geniş ve ferahtır.Oda içerisinde klima, komedin ve şifonyer, tv, gardolap ve banyo bulunmaktadır.Daimi sıcak su hizmete dahildir.Güb içerisinde güneşin ve manzaranın keyfini çıkarabikeceiniz benan otel keyifli güzel bir tatilin adresidir.

 Benan otel fiyatları oldukça uygun olup haziran ve eylül aylarında indirimlidir.Fiyat bilgi ve rezervasyonlarınız için iletişim kurmanız gerekiyor.

Benan Otel İletişim: +90 266 847 5151 - 874 5767

Benan Otel Resimleri:

21 Mart 2013 Perşembe

Sare Hotel

Merhaba değerli okuyucularım..Sizlere erdek ocaklar otelleri arasında en yeni konaklama tesisi olan sare hotel hakkında bilgiler vereceğiz.

 Sare hotel geçtiğimiz sezon erdek ocaklar beldesinde faaliyete geçen bir konaklama tesisi.Sessiz sakin güzel bir köşede yer alan otel kaliteli hizmet anlayışı ile beraber yüksek kalite standartlarında hazırlanan odaları ve sunumu ile tatilinizde tercih etmeniz gereken bir yer.Gerek yönetimi ile gerekse çalışan personeli ile iyi ve güleryüzlü hizmet anlayışını sizlere sunmaktadır.Özel plaj ve otoparkın yanı sıra yüzme havuzu, açık ve kapalı restoranı, deniz ve doğa manzaralı odaları ile kalitenin merkezi.Odalarında tv, klima, gardolap, şifonyer, banyo&wc ve fön bulunan otelin daimi sıcak suyu sizlerin hizmetinizde.Yarım pansiyon hizmet veren otelin sabah ve akşam sunulan zengin ve kaliteli yemek çeşitlerinin yanı sıra ikindi saatlerinde verilen 5 çayı hotel sare farkını ortaya koyuyor.

 Sare hotel fiyatları ile oldukça göze çarpıyor.Kişi başı 60 ila 100 tl arasında (haziran-temmuz)değişen konaklama fiyatları ile ucuz konaklama seçeneklerini sizlere sunuyor.Ayrıntıı bilgi ve rezervayonlarınız için iletişim kurmanız gerekiyor.  
Sare Hotel İletişim:  

Sare Hotel Resimleri:

Arteka Otel

 Merhaba sevgili okuyularım...Sizlere bu konumuzda erdek otelleri arasında yer alan arteka otel hakkında bilgiler vereceğiz.

 Arteka otel erdek çuğra mevkiinde yer alan havuzlu, özel plaj ve otoparklı yarım ve dileyene tam pansiyon hizmet veren konaklama tesislerinden biridir.Erdeğin sessiz sakin güzel bir köşesinde yer alan otelin deniz ve doğa manzaralı odalarında tatil yapmanın keyfini en uygun fiyatlarla yaşayacaksınız.Ayrıca otelin odaları geniş ve ferah olduğu kadar kaliteli malzeme ile donatılmıştır.Bunların yanında sunulan hizmet ve güleryüzlü hizmet anlayışı takdirinizi kazanacak.Otelde gün boyunca ister özel plajında ücretsiz sunulan şezlong ve şemsiye ile denizin tadını çıkarabilir istersenizde otelin havuzunda gönlünüzce güneşin tadını çıkarabilirsiniz.Yine gün içerisinde sizlere servis edilen zengin menuden faydalanarak yeme içme ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.Sizlere açık büfe servis edilen yemekler oldukça lezzetli olup çok beğenilmektedir.

 Arteka otel fiyatları sezon açılışı olan haziran ayı civarlarında 50 ila 60 tl arasında iken temmuz ve ağustos aylarında kişi başı 70 ila 90 tl arasında değişmektedir.Ayrıntılı fiyat bilgisi ve rezervasyonlarınız için lütfen iletişim kurunuz.

Arteka Otel İletişim: +90 266 835 21 39 - +90 532 724 45 07

Arteka Otel Resimleri:


19 Mart 2013 Salı

Hill Park Otel

Hill park otel erdek otelleri arasında gerek kalitesi ile olsun gerek tarzı ile olsun gerek hizmetleri ile olsun ve gerek fiyatları ile olsun en çok tercih edilen farklı konsepti ve mimari yapısı ile sizlere keyifli bir tatil seçeneği sunuyor.

 Erdek konaklama sektöründe havuzu ve aquaparkı ile ön plana çıkmaktadır.Bu nedenle özellikle çocuklu ailelerin erdekte eğlenceli bir tatil yaşama şansını sizlere sunmaktadır.Bu nedenle son yıllarda oldukça tercih edilen hill park otel yarım ve tam pansiyon hizmetleri ilede ön plana çıkmaktadır.Erdekte balayı tatili içinde uygun bir yapıda olan hill park otelin odaları ise son derece nezih bir ortamda olup oldukçada şıktır.Doğa ve deniz manzaralı odaları ilede tercihinize göre seçenekler sunulmaktadır.Otelde verilen yeme ve içme hizmeti içerisinde yapılan sunum ve mönü zengindir.Bunun yanında özel plajı ve otoparkı ilede kendini tamamlayan hill park oteli sizlere önermekteyiz.

 Hill park otel fiyatları ise sizi üzmez.Zengin konaklama seçeneklerini en uygun fiyatlarla sizlere sunan hill park otel hakkında daha detaylı bilgi ve rezervasyonalr için iletişim kurmanız gerekmekte.

 Hill Park Otel İletişim: +90 545 371 03 61 - +90 532 371 03 61

 Hill Park Otel Resimleri:

16 Mart 2013 Cumartesi

Belgin Otel

 Belgin otel erdek otelleri içinde merkezde denize sıfır konumda sizlere sunmuş olsuğu zengin açık büfe yemekler ile yarım pansiyon hizmet veren fiyatları ilede uygun konaklama tesislerinden bir tanesidir.

Harika bir manzaraya sahip olan otel bünyesinde erdekin favori eğlence mekanlarından biri olan cowboys bar ve beach`ına sahiptir.Geniş standart odalardan oluşan belgin otel odalarında bir oda içerisinde bulunması gereken tüm eşya ve ekipmanlar yer almaktadır.Tamamı klimalı ve balkonlu odaları ile merkezede yakın bir konumda bulunan otel erdeki gezmek isteyenler içinde ideal bir noktadadır.Sahile şezlong ve şemsiye hizmetide veren otel sabahları türk tipi kahvaltı menüsü ve akşamları zengin içerikli yemek çeşitlerini sizlere sunmaktadır.

Belgin otel fiyatları ise oldukça ekonomiktir.Fiyatları 50 ila 100 tl arasında değişen otel hakkında detaylı bilgi ve rezervasyonlarınız için iletişim kurmanız gerekmektedir.

Belgin Otel İletişim:
0266 835 1270

Belgin Otel Resimleri:

3 Mart 2013 Pazar

Konuk Otel

Konuk otel erdek otelleri arasında denize sıfır konumda yarım pansiyon hizmet veren, özel havuzu, otoparkı ve plajı ile muhteşem bir tatil otelidir. Her yaz haziran ayı gibi faaliyete başlayan otel gelenlerce gerek hizmet kalitesi gerekse ortamı ile çok beğenilmektedir.

 Erdekin güzel bir köşesinde muhteşem bir manzaraya sahip olan otel odalarında fön, tv, gardolap, şifonyer ve daimi sıcak su bulunmaktadır.Ayrıca tüm odalar balkonlu klimalı olup deniz manzaralıdır. Otel konsepti içerisinde verilen yemekler açık büfe olup çeşitler zengindir.Türk tipi kahvaltı menüsü ve et yemeklerinin ağırlıklı olduğu çeşitlerle yemekler self servis edilmektedir.Ayrıca ücretsiz olarak şezlong ve şemsiye hizmeti otel hizmetleri arasında yer almaktadır.

 Konuk otel fiyatları ise oldukça hesaplıdır.Haziran ve eylül aylarında indirim uygulayan otel ramazan ayınada uygun fiyatlarla sizlere hizmet vermektedir.Arzunuza göre peşin ve kredi kartı ile ödeme seçenekleri konuk otel`de mevcuttur.Bu konuda tüm detaylar ve rezervasyonlarınız için iletişim kurmanız gerekmektedir.

Konuk Otel İletişim:
0266 835 2470

Konuk Otel Resimleri:

28 Şubat 2013 Perşembe

Yasemin Hotel

Yasemin hotel erdek ocaklar otelleri arasında gerek hizmet konsepti gerekse bulunduğu konum itibarı ile güvenerek kalabileceğiniz konaklama tesisleri arasında yer almaktadır.

  Her yıl mart ayı itibarı ile hizmete başlayan otel bu dönemlerede çanakkale şehitliklerini ziyarete gidenleri ağırlayarak sezonu açıyor.Bu dönemden yaz sezonuna kadar açık bulunan otele aynı zamanda kısa turlar ile yöreyi gezip görmeye gelenlerde bulunuyor.Otel erdek ocaklar girişine yakın denize sıfır bir konumda yer almaktadır.Geniş ferah odalarından havuz ve ocaklar manzarasının tadını çıkaracağınız otelin huzur verici ortamınıda yaşamanız gerek.

 Yarım pansiyon hizmet veren otelin zengin açık büfe yemekleri oldukça lezzetlidir. Odalarında för,banyo&wc,gardolap,tv ve klima bulunan otelin tüm odaları balkonludur.Özel plajı ve yüzme havuzu bulunan yasemin otel erdek ocaklar tatilinizin unutulmazları arasında yer alacak.

 Yasemin otel fiyatları ise oldukça ekonomik.Kredi kartı ile ödeme imkanı bulunan yasemin otel anlaşmalı bankaları üzerinden kredi kartına taksitte uygulamakta.Bu konuda detaylar ve fiyat bilgileri için lütfen iletişim kurarak rezervasyonlarınızı gerçekleştiriniz.

Yasemin Hotel İletişim:

Yasemin Hotel Resimleri:

24 Şubat 2013 Pazar

Helin Hotel

Helin hotel erdek otelleri arasında gerek hizmet kalitesi gerek ortamı gerekse fiyatları ile tatil yapılabilecek en güzel konaklama tesisleri arasımda yer almaktadır.

 Erdek kamplar bölgesinin girişine yakın bir konumdadır.Yarım pansiyon hizmet veren otelin bşr açık birde kapalı restoranı bulunuyor.Dinlenme salonu ve açık havuzu ile beraber muhteşem bir ortamda bir ortamda yer alan otel gelenlerin büyük ölçüde beğenisini kazanmakta.Deniz ve doğa manzaralı odalarından harika erdek manzarası tatilinizi bir keyfe dönüştürüyor.Otel sabah ve akşam zengin açık büfe yemekleri ile gelen misafirlerini ağırlamakta.Özellikle sabah saatlerinde yeşillikler içerisinde huzur dolu bir ortama sahip olan otelin akşam saatlerinde yaşanan gün batımı anında yiyeceğiniz yemekler tatilinizi dahada güzelleştirecek.

 Odalarında gardolap,tv,klima,fön makinesi banyo ve wc bulunmaktadır.Tamamı balkonlu olan odalarda 24 saat daimi sıcak su mevcuttur.

 Helin hotel fiyatları ise oldukça ekonomik bulunmaktadır. En uygun fiyatlarla bulabileceğiniz konaklama tesisleri arasında yer alan helin hotel hakkında bilgi ve rezervasyonlarınız için iletişim kurmanız gerekiyor.

Helin Hotel İletişim:
0532 371 0361 - 0545 371 0361

Helin Hotel Resimleri:

12 Şubat 2013 Salı

Gardina Butik Otel

Gardina butik otel erdek ocaklar otelleri içerisinde gerek ortamı gerekse hizmetleri açısından en güzel diyebileceğiniz botanik bir ortamda muhteşem bir tatil deneyimi yaşayacağınız oteller arasındadır.

 Yarım pansiyon hizmet veren otelin konaklama konsepti içerisinde yer alan odaları ev şeklinde tamamen müstakil ve bahçelidir.Bir yetişkin havuzu ve bir adette çocuk havuzu bulunan otelin havuzunu çevreleyen sıcak ve soğuk yiyecek ve içeceklerin sunulduğu restoranı ve cafesi bulunmaktadır.Sabah ve akşam olmak üzere açık büfe yemeklerin sunulduğu otelin restoranında ocakların muhteşem sabahı ve akşamları gün batımında yemekleriniz bir keyfe dönüşecek.

 Odalarında tv,buzdolabı, gardolap, banyo ve wc ve fön makinesi bulunmaktadır.Ev tipi olan konaklama yapısında misafirler kendi masa ve sandalyesi ile bir yazlık havasında bahçe içerisinde oturma imkanı bulmaktadırlar.

 Gardina butik otel fiyatları ise oldukça makul bir düzeyde.Mayıs ayı başlarında açılan otel ekim ayına kadar açıktır.Sezon içerisinde tüm odaları dolu olan otelde konaklama için ön rezervasyon yaptırmak şarttır.Fiyatlar ise 70 ila 120 tl kişi başı değişmektedir, yinede kesin fiyat bilgisi için telefon ile iletişim kurulması önerilir.

Gardina Butik Otel İletişim:
+90 266 847 5820

Gardina Butik Otel Resimleri:



7 Şubat 2013 Perşembe

Aycan Otel

Aycan otel erdek ocaklar otelleri arasında en güzel diyebileceğimiz tesisler arasında yer almaktadır.Erdek ocaklar merkezinde sahilde denize sıfır hizmet veren otelin konsepti aşağıdaki gibidir.

 Otel yarım pansiyon hizmet vermektedir.Bir adet kapalı ve 1 adette açık restoranı bulunmaktadır.Otele ait bir yetişkin yüzme havuzu birde çocuk havuzu bulunmaktadır.Yarım pansiyon hizmet dahilinde olanlar ise sabah ve akşam açık büfe yemekler,oda hizmeti,havuz ve ücretsiz şezlong ve şemsiye hizmetleridir.

 Odalarında tv, buzdolabı, mini bar, gardolap banyo ve wc bulunmaktadır.Tüm odalar klimalıdır.Ayrıca deniz ve doğa manzaralı odalar arasında tercih yapılabiliyor.Bunun dışında akşamları otelin sahilinde canlı müzik hizmeti sunuluyor.Oda içerisinde bulunan mini bar içerisinde ücretsiz yerli ve yabancı içecekler sunuluyor.Ayrıca dileyen apart oda hizmetide satın alabiliyor.

 Aycan otel fiyatları ise son derece makul ölçüde.Mart döneminde açılan otel bu dönemde daha çok çanakkale turları içerisinde gelenleri ağırlıyor.Bu dönemden haziran ayına kadar fiyatları 50 ila 60 tl arasında değişiyor.Haziran ayı içerisinde değişen fiyatlar 75 tl sınırında.Yüksek sezonda 90 ila 120 tl arasında değişen fiyatlar sezon sonuna kadar böyle.Ekim ayının sonuna kadar açık olan otel hakkında ayrıntılı fiyat bilgisi ve rezervasyonlarınız için iletişim kurmanız gerekiyor.

Aycan Otel İletişim
0 266 847 58 27 -0 266 847 58 02 -0 532 304 01 48-0 537 302 22 23

Aycan Otel Resimleri


Erdek Ocaklar Otel Fiyatları

Erdek ocaklar otel fiyatları ne kadar acaba?.Hiç bu konuyu merak ettinizmi.Bu şirin beldeye tatile gelecek ve bu konuda bir bütçe oluşturacaksınız ama fiyatlar ne durumda, bütçenize uygunmu?.

 Bizde bu konuyu merak edenler için kısa bir yazı hazırladık.Marmara bölgesinin en iyi otelleri bulunan bu güzel tatil kasabasında oteller yarım pansiyon hizmet vermektedir.Ağırlıklı olarak sabah ve akşam yemeği olmak üzere hizmet veren otellerin bazıları buna ilave olarak 5 çayı hizmete sunarlar.Otel ücretleride dahil olan diğer hizmetler ise ücretsiz havuz, sahilde şezlong ve şemsiyedir.Bunun dışında otelde aparatif yiyecek ve içecek satışı bulunmaktadır.Bunlar ücrete dahil değildir.Yiyecekler sabahları türk ve amerikan mutfağı karışımı ila akşam yemeklerinde daha çok et ürünlerinin önplanda olduğu, tatlı ve salata ayrıca kızartma çeşitler ile zengileştirilen açık büfe konseptinde sunulmaktadır.

 Erdek ocaklar otel fiyatları ise mart ayında başlayan çanakkale turları ile başlayarak devreye girer.Bu dönemde yarım pansiyon otel hizmetini kişi başı 55 ila 60 tl arasında alabiliyorsunuz.Söz konusu fiyatlar haziran dönemine kadar sürerken haziran ayında kişi başı 75 tl gibi bir ücret politikası uygulanmaktadır.Temmuz ve ağustos aylarında ise fiyatlar 100 ila 120 tl arasında tavan yapmaktadır.


Erdek Ocaklar Otelleri

Erdek ocaklar otelleri hakkında sizlerin bilgi sahibi olmanız gereken konularda turistik bilgileri ve otel rezervasyonu ayrıntılarını paylaşacağız.

 Kağodağ yarım adasının bu şirin tatil kasabası son yıllarda artan otel sayısı ile kaliteli konaklama ve hizmet kalitesinde bölgesindeki bir çok tatil beldesini geçmiş durumdadır.Turizmin son zamanlarda  keşfedilmesi ile planlı ve düzenli bir biçimde yapılaşan erdek ocaklar köyü doğal yapısını hiç bozmamış ve yapısını korumuştur.

 Bundanda erdek ocaklar otelleri nasibini almıştır.Havuzlu 5 yıldız kalitesinde yarım pansiyon hizmet veren oteller ocaklar sahili üzerinde sıra sıra yer almaktadır.Bunlar arasında sayabileceğimiz çınar apart otel, apart tarzında otel hizmeti veren bu şirin yer tarihi çınar ağaçlarının gölgesinde.Onun peşi sıra yasemin otel, aycan otel, benan otel, hotel sare, gardina butik otel ve sami engin apart otel önerebileceğimiz tesisler arasında bulunmaktadır.


5 Şubat 2013 Salı

Erdek Apart Oteller

 Erdek apart otelleri hakkında bilgiler için web sitemize uğradıysanız bu konuda en doğru en güncel  bilgileri alacaksınız demektir.

 Apart deyince akla daire tarzı konaklama şekli gelmektedir.Aslında bu genel görüş olarak doğru olsada erdekte daha çok butik apart tarzı oteller mevcuttur.Aaz sayıda bulunsada yok değildir. Oda içerisinde mutfak ve banyo dahil mini ev tarzında döşenerek hizmete sunulmaktadır.Bazı oteller ise sadece bir kaç odasını apart tarzında hizmete vererek ihtiyacı karşılamaktadır.

 Sizde bu tarz konaklama konseptinde kendinize yer arıyorsanız erdekte kamplar bölgesi ve sonrasında gelen çuğra sahiline bakmalısınız.Yer bulmada sıkıntı yaşanmaması için önceden rezervasyon yaptırmanız gerektiğini siz sayın ziyaretçilerimize hatırlatırız.


4 Şubat 2013 Pazartesi

Erdek İslami Oteller

 Erdek islami oteller nerede ve hizmet konseptleri nelerdir.Acaba erdekte muhafazakar oteller bulunuyormu.Tatile çıkan kesimlerin son yıllarda büyük çoğunluk oluşturduğu bu yeni tarz tatil anlayışı yerine bu konseptte otelleride getiriyor.

 Yanlız erdekte islami oteller bulunmuyor.Pki bu bakış açısına sahip olanlar ne yapmalı, nereye gitmeli?. Bizim önerimiz daha çok büyük çaplı yatak kapasitesine sahip otellerin tercih edilmesi olacaktır.Yinede beğenilen bir otel bulunuyorsa bu tesislerin daha çok hareketli olmayan yönlerindeki odalar rezerve edilebilir.Bu sayede bu kesimin rahatsız olduğu görüntülerden uzak durulur.Denize girmek içinse sakin yerler tercih edilebilir.Muhtemelen yarım pansiyon hizmet alacağınız oteller dışında yazlık evler ve kiralık daireler alternatif olabilir.

 Erdek her kesime göre tatil yapılabilecek muhteşem güzellikte bir bölgedir.Sıkılmadan ve çekinmeden her yerinde tatilinizi rahatça yapabilirsiniz.


3 Şubat 2013 Pazar

Erdek Otelleri

Merhaba değerli okurlarımız, Bu yazımızda sizlere erdek otelleri hakkında bilgiler aktaracağız.
Erdek, marmara denizinin güneyinde kapıdağ yarım adasının batı kısmının giriş tarafında yer alan bir tatil beldesidir.Bölgeye her yaz çevre iller ve türkiyenin her yerinden tatilciler gelmektedir.Ulaşımı kolay bir yerde olan erdek istanbul üzerinden 4 saatte, bursa üzerinden 2 saatt mesafede bulunmaktadır..
Erdek`te kaliteli, huzurlu bir tatil geçirmeyi düiünüyorsanız bizlerle iletişime geçmenizi öneririz. Siz değerli misafirlerimiz için en rahat en doğru ve en hijyenik yaşam koşullarını oluşturacağımızdan şüpheniz olmasın.


Erdek Havuzlu Oteller

 Erdek havuzlu oteller nerede?.Toplamda kaç havuzlu otel bulunuyor veya her otelde havuz varmı bu soruları merak ederiz.Özellikle çocuklu aileler ve kumsal ortamını sevmeyenler için bu önemlidir.

 Erdek kıyı şeridi üzerinde bir çok otel bulunsada her otel havuzlu değildir.Bunun nedeni turizmin başladığı ilk yıllarda havuz sisteminin bulunmayışı nedei ile bu yıllarda faaliyete başlayan otellerin bu sistemi kumamasıdır.1990 yılından sonra açılan otellerin bir çoğunda havuz bulunmaktadır.Bu tesislerin büyükler için olan havuzu yanında çocuk havuzu bulunmaktadır.Auqa parklı ise 2 otel bulunmaktadır.Genelde çuğra bölgesinde bulunan bu tesislere sahilden sıra sıra gezerek ulaşabilir yada internet üzerinden bulabilirsiniz.

 Bu oteller sırası ile helin otel, agrihillpark otel, arteka otel ve agrigento otel`dir.Aqua parklı olanlar ise agrihill park ve agrigento otelleridir.


10 Ocak 2013 Perşembe

Erdek Yarım Pansiyon Otelleri

Merhaba değerli okurlarımız; Bu konumuzda sizlere erdek yarım pansiyon otelleri hakkında bilgiler vereceğiz.  Erdek tatilinizde otelleri tercih etmelisiniz.Neden derseniz hizmet olarak rahat ve ortamın tadını en iyi çıkarabileceğiniz şartları sizlere sunuyorlar.
 Bunların içerisinde bulunan yarım pansiyon oteller erdekte bolca bulunmakta.Sahilde çay bahçelerinin bitiminden giden yolu izleyip ilçenin meşhur eğlence yeri papağan barın oradan itibaren sıra sıra bir çok otele denk gelirsiniz.Yol istikametince karşınıza çıkan bu oteller yarım pansiyon hizmet vermektedir.Tabi ücreti mukabilinde ek hizmet  alabilirsiniz oda tabiki bütçenize bağlı bir konu.
 Her neyse bu otellerin koonseptinde ne var derseniz karşılaştığımız sabah ve akşam verilen açık büfe yemekler.Kahvaltı genelde türk tipi.Extra olarak domates,salata bulunan bu mönüye bazen simit ve poğaça çeşitleri eklenerek mönü zenginleştiriliyor.Çay büfeye konan semaver aracılığı ile dağıtılıyor.Müşteriler sabah erken saatlerde kalkarak sıra ile kendi tercihlerine göre tabaklarını dolduruyorlar.Kahvaltı saat 07:00 ila 10:00 arasında verilmekte.Bu saatten sonra kaldırılarn servisten sonra bu hizmet gün için alınamıyor.Bazı oteller geç kahvaltı vererek müşteri menuniyetini önplanda ttmaya çalışıyor.Önemli bir not geç kalkarsanız mönüdeki çeşitlerin bir çoğundan yararlanamassınız,genelde bitmiş oluyor.
 Akşamları ise durum aynı.Saat 19:00 ve 22:00 arasında açık büfe şeklinde yemekler sunuluyor.Dikkat çeken nokta çeşitler zengin.Et ürünleri ağır basan mönüde kızartma çeşitleri,salata ve tatlı çeşitleri ile mönü servis ediliyor.Müşteriler sıraya girerek kendi zevklerine göre bir servisi kendilerine ayarlayıp yemeklerini afiyetle yiyiyorlar.
  Erdekte önerebileceğimiz yarım pansiyon oteller arasında helin ve arteka otel baş sırayı çekiyor.Tabiki tercih sizin hakkınız beğendiğiniz her hangi bir oteldende bu hizmeti satın alabilirsiniz.

9 Ocak 2013 Çarşamba

Erdek Tam Pansiyon Otelleri

Merhaba değerli ziyaretçilerimiz; Bu makalemizde sizlere erdek tam pansiyon otelleri hakkında bilgi vereceğiz.  Bu yaz erdeğe gelecek ve tatilinizi erdekte bir otelde geçireceksiniz.Bunun içinde tam pansiyon otelleri araştırıyorsunuz.
 Seçeneği bol bir liste ile karşılaştığınızda aklınız karışabilir.Bundan dolayı tercih yapmanızda zorlaşabilir.Bu sebeble sizlere rehber olmak için kolları sıvadık ve bu tesislerin hizmetleri dahilinde nerede oldukları konusunda bilgiler vermek istedik.
 Erdekteki oteller genelde yarım pansiyon hizmet vermektedir.Yapacağınız sorgulama ve rezervasyon taleplerinizde bu durum ile karşılaşırsınız.Bu nedenle kendinizi fazla yormadan ve telefonlarla zaman kaybetmeden yapacağınız ilk adım beğeneceğiniz tesisten tam pansiyon hizmeti alıp alamayacağınızı sorgulamak olmalıdır.Bundan sonraki detay ise verilecek fiyatı öğrenmek ve değerlendirme yapmaktır.
 Yapılacak değerlendirme sonrası rezevasyonunuzu gerçekleştirip yerinizi ayırtmak işiniz olmalıdır.Zira tesiste yer kalmayabilir mağdur olabilirsiniz.

8 Ocak 2013 Salı

Erdek Herşey Dahil Oteller

 Bütün bir yıl çalıştıktan sonra rahat ve konforlu bir tatil yapmak için her şey dahil otelleri tercih ederiz.Elimizi hiç bir şeye değidrmeden zahmetsizce tatilin yadını çıkarmak elbetteki hakkınız.
 Bunun içinde erdekte herşey dahil otelleri araştırdınız ama bulmakta güçlük çekiyosunuz.Eğer bu yazımızı okuyorsanız yada bu araştırmaya yeni başladıysanız erdek ve çevresinde her şey dahil konseptinde otel bulunmadığını belirtiriz.
 Bunun en büyük sebebi erdek tatil sezonunun kısalığıdır.Bu nedenle bu konsepte uyan oteler erdekte pek bulunmaz.Bu konsepte en yakın hizmeti veren otel şüphesizki erdeğin en meşhur oteli olan agrigento oteldir.Otel hakkında bilgi ve rezervasyonlarınız için iletişim kurmanız gerekmektedir.

Ucuz Erdek Otelleri

 Evet sevgili tatilciler sizlere bu yazımızda ucuz erdek otelleri hakkında bilgiler vererek tatilinizi hesaplı yapmanız için rehber olacağız.
 Erdekte oteller merkezden kamplar yoluna giden sahil şeridini izlediğinizde karşınıza çıkar.Genelde hemen hemen denize sıfır olan oteller papağan sahilinden çuğra mevkiine kadar uzanır.Ucuz oteller nerede diye soracaksanız merkezden ne kadar uzaklaşırsanız fiyatlarında o derece uygun olacağını göreceksiniz.Konsept olarak aynı hizmeti veren oteller erdek merkezine yaklaştıkca birad daha pahalı hale gelir.Buna en büyük etken şehre yakın olmasıdır.Arayacağınız veya ilgilendiğiniz otel ile irtibat kurarken bu durumu sorgulayarak aldığınız fiyatları diğer tesislerle kıyasladığınızda aradaki farkı göreceksiniz.
 Biz bir tavsiye verecek olursak hem merkeze yakınlığı ile hemde bulunduğu ortam ile tüm bunların yanında en ucuz fiyatlarla bulabileceğiniz erdeğin en güzel sahiline sahip olan helin oteli sizlere öneririz.


6 Ocak 2013 Pazar

Erdek Otel Fiyatları

Erdek otel fiyatları tatile gelecek olanların merak ettikleri araştırdıkları ve öğrenmek istedikleri bir konudur.
 Her yaz tatil planı yapıp belirli bir bütçe ayıranlar elbetteki yapılacak harcamanın en büyüğünü oluşturan otel harcamalarının nekadar olacağını öğrenmek ister ve bu konuda büyük bir gayret göstererek neredeyse tüm erdek otelleri`ni ararlar.Bütün bir sene çalıştıktan sonra yapılan birikimle iyi bir otelde tatil yapmak tabiki herkezin hakkı ancak burda otel seçimi önem kazanıyor.Yanlız bir çok tatilci erdekte ucuz otel fiyatları araştırması yapıyor.Otel ücretlerinden çok tesisin kalitesine pek bakılmıyor.Bizler size burada fiyatın uygunluğundan çok bakmış olduğunuz otelin kalitesi ve hizmet konspetlerini iyice araştırmanızı,otel ücreti içine dahil olanları iyice öğrenmenizi ve bunun yanında gün içerisinde sunulan yemeklerin çeşit ve ağırlığını sorgulamanızı öneriyoruz.
 Buna göre yapılacak bir araştımadan sonra iyi bir otel bulacak yaptığınız birikimi en iyi şekilde harcayarak mükemmel bir tatil deneyimi yaşayacaksınız.
 Ama siz yinede erdek otel fiyatları hakkında detayları öğrenmek istiyorsanız kısaca tarif edelim sizlere.Fiyatlar aylara göre değişmekte.Temmuz aynın ortalarına doğru dolan erdekte haziran ayında bütün oteller %30 ila 50 oranında indirimle hizmet veriyor.Örnek haziran ayında yarım pansiyon bir oteli 65 ila 75 tl arasında bir ücretle rezerve edebilirsiniz.Eylül ayındada durum aynıdır.Temmuz ayında ise fiyatlar kişi başı 100 ila 120 tl arasında değişmektedir.Temmuz ayında yer bulmada sorun yaşamamanız içinde önceden rezervasyon yapmanız gerektiğini belirtmekte fayda var.Bu otellere ise google üzerinde erdek diye aradığınızda karşınıza çıkan sitelerden ulaşabilir rezervasyon yapabilirsiniz.

Erdek`te Hayat

 Erdekte hayat nasıl.Yaşayan insanlar ve tatilciler neler yapar nasıl vakit geçirirler.Bunları merak ediyorsanız bu yazımızı okuyorsunuz demektir.
 Huzurlu bir tatil keyfini yaşayacağınzı erdek bir doğa cenneti.Bütün her yerinde yeşili ve doğayı fazlası ile göreceğiniz erdekte hayat oldukça huzurlu.Şehir gürültüsünden uzak trafik karmaşası olmayan,geizelcek yeri ve alternatifi bol olan bununla beraber yaşamın tüm ahengi ile uyum içinde yaşandığı erdeğin kent merkezinde sıra sıra çay bahçelerinde oturan insanları sahil şeridi üzerinde gecen yayaları ve bununla beraber bir çok yeri gezerken hayatın nasıl bir aheng yakaladığını ve insana nasıl bir huzur verdiğini görecek ve sizde bu hayatın bir parçası olarak huzuru yakalayacaksınız.Yaz aylarında dolup taşan erdeğin plajlarına akan insan seli arasında sizlerde yer alacak pırıl pırıl parlayan güneşin altında masmavi denizin enginliklerine doğru kendinizi bırakacak hayatın tadını burada doyasıya çıkaracaksınız.
 Muhteşem yapısı ile hayatı sizlerin ayağına sunan bu muthiş tatil yerinine mutlaka gelmeli ve erdeğin muhteşem hayatını sevdiklerinizle doyasıya yaşamalısınız.


Erdek

Türkiyenin ilk turistik beldelerinden biri olan erdek bir dönemler sosyetenin gözbebeği yeşili,masmavi denizi ve pırıl pırıl bir gökyüzü ile adeta bir huzur diyarı.
 1970`li senelerden bu yana turizmin içerisinde aktif olarak yer alan erdek bugunlerde sosyetenin durağı olmasada her yaz gelen 1 milyonu aşkın ziyaretçisi ile hala popüler.Ağırlıklı olarak bursa ve çevresinde bulunan yerleşim yerlerinden tatile gelenlerin oluşturuduğu insan selinden sahillerde yer bulmak adeta imkansız.Uygun fiyatları çok kapsamlı konaklama seçenekleri ile yerli turizme hitap eden erdek tatilinizde sizinde tercihiniz olmalı.
 Neden diyeceksiniz.Bir kere muhteşem bir sabahı var.Günün erken saatlerinde sahilin yemyeşil bitki örtüsü altındaki görünümü yanında cıvıl cıvıl öten kuş sesleri ve güneşin bir kadife gibi örtüğü ortamda nefis adalar manzarası.Bu görünüm ile bir bütün olacağınız ve içinize tertemiz havasının yanında huzuruda çekeceğiniz bu tatil cenneti içinizide son derecede ısıtacak.
 Erdek çok gemiş konaklama yelpazesini sunan nadir tatil yerlerinden.Ağırlıklı olarak otellerin bulunduğu bu tatil diyarında alternatifler motel ve pansiyonlar.Her keseye her bütçeye görekalacak yer bulunan erdeğin otelleri ise kamplar bölgesi ve çuğra diye anılan bölge üzerindeki sahilde.
 Kent merkezinde ihtiyacınız olabilecek her türlü eşya ve ekipmanları alabileceğiniz bir çok işyeri mevcut.Alışveriş imkanlarının bol olduğu erdekte pazartesi ve cumartesi günleri halk pazarı açılıyor.
 Gezilecek bir çok alanı bulunan bu güzel tatil yeri marmara adalarınında başlangıç noktası sayılıyor.Buradan paşalimanı,marmara,ekinlik ve avşa adasında ulaşım sağlanıyor.
 Yerleşim olarak kıyı kasabası olan bu harika tatil diyarında yeşillik ve doğa korunuyor.Bu sebeble tatilinizi bir beton yuvasından çok yeşillikler içerisinde yapma şansını bulacaksınız.Zaten bu özelliği sebebi ile yeşil erdek olarak anılmasıda bu durumun gerçekliğini gösteriyoır.