10 Ocak 2013 Perşembe

Erdek Yarım Pansiyon Otelleri

Merhaba değerli okurlarımız; Bu konumuzda sizlere erdek yarım pansiyon otelleri hakkında bilgiler vereceğiz.  Erdek tatilinizde otelleri tercih etmelisiniz.Neden derseniz hizmet olarak rahat ve ortamın tadını en iyi çıkarabileceğiniz şartları sizlere sunuyorlar.
 Bunların içerisinde bulunan yarım pansiyon oteller erdekte bolca bulunmakta.Sahilde çay bahçelerinin bitiminden giden yolu izleyip ilçenin meşhur eğlence yeri papağan barın oradan itibaren sıra sıra bir çok otele denk gelirsiniz.Yol istikametince karşınıza çıkan bu oteller yarım pansiyon hizmet vermektedir.Tabi ücreti mukabilinde ek hizmet  alabilirsiniz oda tabiki bütçenize bağlı bir konu.
 Her neyse bu otellerin koonseptinde ne var derseniz karşılaştığımız sabah ve akşam verilen açık büfe yemekler.Kahvaltı genelde türk tipi.Extra olarak domates,salata bulunan bu mönüye bazen simit ve poğaça çeşitleri eklenerek mönü zenginleştiriliyor.Çay büfeye konan semaver aracılığı ile dağıtılıyor.Müşteriler sabah erken saatlerde kalkarak sıra ile kendi tercihlerine göre tabaklarını dolduruyorlar.Kahvaltı saat 07:00 ila 10:00 arasında verilmekte.Bu saatten sonra kaldırılarn servisten sonra bu hizmet gün için alınamıyor.Bazı oteller geç kahvaltı vererek müşteri menuniyetini önplanda ttmaya çalışıyor.Önemli bir not geç kalkarsanız mönüdeki çeşitlerin bir çoğundan yararlanamassınız,genelde bitmiş oluyor.
 Akşamları ise durum aynı.Saat 19:00 ve 22:00 arasında açık büfe şeklinde yemekler sunuluyor.Dikkat çeken nokta çeşitler zengin.Et ürünleri ağır basan mönüde kızartma çeşitleri,salata ve tatlı çeşitleri ile mönü servis ediliyor.Müşteriler sıraya girerek kendi zevklerine göre bir servisi kendilerine ayarlayıp yemeklerini afiyetle yiyiyorlar.
  Erdekte önerebileceğimiz yarım pansiyon oteller arasında helin ve arteka otel baş sırayı çekiyor.Tabiki tercih sizin hakkınız beğendiğiniz her hangi bir oteldende bu hizmeti satın alabilirsiniz.



Bir önceki konumuz olan Erdek Tam Pansiyon Otelleri adlı yazımızıda okumanızı öneririz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder