8 Ocak 2013 Salı

Erdek Herşey Dahil Oteller

 Bütün bir yıl çalıştıktan sonra rahat ve konforlu bir tatil yapmak için her şey dahil otelleri tercih ederiz.Elimizi hiç bir şeye değidrmeden zahmetsizce tatilin yadını çıkarmak elbetteki hakkınız.
 Bunun içinde erdekte herşey dahil otelleri araştırdınız ama bulmakta güçlük çekiyosunuz.Eğer bu yazımızı okuyorsanız yada bu araştırmaya yeni başladıysanız erdek ve çevresinde her şey dahil konseptinde otel bulunmadığını belirtiriz.
 Bunun en büyük sebebi erdek tatil sezonunun kısalığıdır.Bu nedenle bu konsepte uyan oteler erdekte pek bulunmaz.Bu konsepte en yakın hizmeti veren otel şüphesizki erdeğin en meşhur oteli olan agrigento oteldir.Otel hakkında bilgi ve rezervasyonlarınız için iletişim kurmanız gerekmektedir.



Bir önceki konumuz olan Ucuz Erdek Otelleri adlı yazımızıda okumanızı öneririz.

1 yorum:

  1. Avşa’da konaklama her bütçeye uygun imkan tanır. Adada konaklama alternatifleri çok fazla olmasına karşın, otel sayısı çok fazla değildir. Var olan otellerde butik hizmet verir. Adada kiralık ev, pansiyon ve apart otellerin otellere karşı sayıca üstünlüğü gözlenir. Oteller, çok lüks olmasalar da gerek konforları gerekse otel işletmecilerinin sıcakkanlı ve misafirperver yaklaşımı, sizlere evinizin rahatlığında bir tatil yaşatmaya yeter. 25-30 arası oda sayılarıyla adada otel sektörünü ayakta tutan bu işletmeler, sizlerin tatilinizi keyifle geçirmeniz için her detayı düşünmüştür. Odalarda klima, tv, mini buzdolabı, balkon bulunur. Tatiliniz sırasında İhtiyaç duyacağınız şeyler, çok fazla lükse kaçmadan düşünülmüştür. Avşa Adası otellerinin en büyük özellikleri, denize yakın ve upuzun plajlara sahip oluşlarıdır. Açık büfe hizmeti veren otel sayısı çok fazla yoktur, genellikle çoğu otel oda kahvaltı şeklinde yarım pansiyon hizmet verir. Adada uzun süreli konaklama yapmayı düşünüyor, tüm sezonu bu muhteşem adada geçirmeyi planlıyorsanız, alternatif olarak apart otellerde mevcuttur. Apart oda şeklinde hizmet veren bu oteller, kendi yemeğini pişirip yemek isteyen kalabalık aileler için uygun olabilir. Ancak kısa süreli tatil yapacaklar için, otel odalarının daha uygun olduğu bir gerçektir. Kışın çok fazla rağbet görmese de Avşa adası yazın gelmesiyle beraber hem Türkiye’den hem de Dünyadan birçok turiste ev sahipliği yapar. Hafta sonları ve özellikle bayram tatillerinde hınca hınç dolu olan Avşa Adası otellerine önceden rezervasyon yaptırmadan konaklamak neredeyse imkânsızdır. Oteller içerisinde akşam düzenlenen bir etkinlik olmadığından, akşamları eğlenmek isteyen özellikle genç yaştaki tatilciler için, ada renkli bir gece hayatıda sunar. Merkeze yakın oteller için yürüme mesafesinde olan bu mekânlar, merkezden uzak otellerin sunduğu servis hizmetiyle ulaşım açısından da sorun yaratmaz.

    YanıtlaSil