10 Ocak 2013 Perşembe

Erdek Yarım Pansiyon Otelleri

Merhaba değerli okurlarımız; Bu konumuzda sizlere erdek yarım pansiyon otelleri hakkında bilgiler vereceğiz.  Erdek tatilinizde otelleri tercih etmelisiniz.Neden derseniz hizmet olarak rahat ve ortamın tadını en iyi çıkarabileceğiniz şartları sizlere sunuyorlar.
 Bunların içerisinde bulunan yarım pansiyon oteller erdekte bolca bulunmakta.Sahilde çay bahçelerinin bitiminden giden yolu izleyip ilçenin meşhur eğlence yeri papağan barın oradan itibaren sıra sıra bir çok otele denk gelirsiniz.Yol istikametince karşınıza çıkan bu oteller yarım pansiyon hizmet vermektedir.Tabi ücreti mukabilinde ek hizmet  alabilirsiniz oda tabiki bütçenize bağlı bir konu.
 Her neyse bu otellerin koonseptinde ne var derseniz karşılaştığımız sabah ve akşam verilen açık büfe yemekler.Kahvaltı genelde türk tipi.Extra olarak domates,salata bulunan bu mönüye bazen simit ve poğaça çeşitleri eklenerek mönü zenginleştiriliyor.Çay büfeye konan semaver aracılığı ile dağıtılıyor.Müşteriler sabah erken saatlerde kalkarak sıra ile kendi tercihlerine göre tabaklarını dolduruyorlar.Kahvaltı saat 07:00 ila 10:00 arasında verilmekte.Bu saatten sonra kaldırılarn servisten sonra bu hizmet gün için alınamıyor.Bazı oteller geç kahvaltı vererek müşteri menuniyetini önplanda ttmaya çalışıyor.Önemli bir not geç kalkarsanız mönüdeki çeşitlerin bir çoğundan yararlanamassınız,genelde bitmiş oluyor.
 Akşamları ise durum aynı.Saat 19:00 ve 22:00 arasında açık büfe şeklinde yemekler sunuluyor.Dikkat çeken nokta çeşitler zengin.Et ürünleri ağır basan mönüde kızartma çeşitleri,salata ve tatlı çeşitleri ile mönü servis ediliyor.Müşteriler sıraya girerek kendi zevklerine göre bir servisi kendilerine ayarlayıp yemeklerini afiyetle yiyiyorlar.
  Erdekte önerebileceğimiz yarım pansiyon oteller arasında helin ve arteka otel baş sırayı çekiyor.Tabiki tercih sizin hakkınız beğendiğiniz her hangi bir oteldende bu hizmeti satın alabilirsiniz.

9 Ocak 2013 Çarşamba

Erdek Tam Pansiyon Otelleri

Merhaba değerli ziyaretçilerimiz; Bu makalemizde sizlere erdek tam pansiyon otelleri hakkında bilgi vereceğiz.  Bu yaz erdeğe gelecek ve tatilinizi erdekte bir otelde geçireceksiniz.Bunun içinde tam pansiyon otelleri araştırıyorsunuz.
 Seçeneği bol bir liste ile karşılaştığınızda aklınız karışabilir.Bundan dolayı tercih yapmanızda zorlaşabilir.Bu sebeble sizlere rehber olmak için kolları sıvadık ve bu tesislerin hizmetleri dahilinde nerede oldukları konusunda bilgiler vermek istedik.
 Erdekteki oteller genelde yarım pansiyon hizmet vermektedir.Yapacağınız sorgulama ve rezervasyon taleplerinizde bu durum ile karşılaşırsınız.Bu nedenle kendinizi fazla yormadan ve telefonlarla zaman kaybetmeden yapacağınız ilk adım beğeneceğiniz tesisten tam pansiyon hizmeti alıp alamayacağınızı sorgulamak olmalıdır.Bundan sonraki detay ise verilecek fiyatı öğrenmek ve değerlendirme yapmaktır.
 Yapılacak değerlendirme sonrası rezevasyonunuzu gerçekleştirip yerinizi ayırtmak işiniz olmalıdır.Zira tesiste yer kalmayabilir mağdur olabilirsiniz.

8 Ocak 2013 Salı

Erdek Herşey Dahil Oteller

 Bütün bir yıl çalıştıktan sonra rahat ve konforlu bir tatil yapmak için her şey dahil otelleri tercih ederiz.Elimizi hiç bir şeye değidrmeden zahmetsizce tatilin yadını çıkarmak elbetteki hakkınız.
 Bunun içinde erdekte herşey dahil otelleri araştırdınız ama bulmakta güçlük çekiyosunuz.Eğer bu yazımızı okuyorsanız yada bu araştırmaya yeni başladıysanız erdek ve çevresinde her şey dahil konseptinde otel bulunmadığını belirtiriz.
 Bunun en büyük sebebi erdek tatil sezonunun kısalığıdır.Bu nedenle bu konsepte uyan oteler erdekte pek bulunmaz.Bu konsepte en yakın hizmeti veren otel şüphesizki erdeğin en meşhur oteli olan agrigento oteldir.Otel hakkında bilgi ve rezervasyonlarınız için iletişim kurmanız gerekmektedir.

Ucuz Erdek Otelleri

 Evet sevgili tatilciler sizlere bu yazımızda ucuz erdek otelleri hakkında bilgiler vererek tatilinizi hesaplı yapmanız için rehber olacağız.
 Erdekte oteller merkezden kamplar yoluna giden sahil şeridini izlediğinizde karşınıza çıkar.Genelde hemen hemen denize sıfır olan oteller papağan sahilinden çuğra mevkiine kadar uzanır.Ucuz oteller nerede diye soracaksanız merkezden ne kadar uzaklaşırsanız fiyatlarında o derece uygun olacağını göreceksiniz.Konsept olarak aynı hizmeti veren oteller erdek merkezine yaklaştıkca birad daha pahalı hale gelir.Buna en büyük etken şehre yakın olmasıdır.Arayacağınız veya ilgilendiğiniz otel ile irtibat kurarken bu durumu sorgulayarak aldığınız fiyatları diğer tesislerle kıyasladığınızda aradaki farkı göreceksiniz.
 Biz bir tavsiye verecek olursak hem merkeze yakınlığı ile hemde bulunduğu ortam ile tüm bunların yanında en ucuz fiyatlarla bulabileceğiniz erdeğin en güzel sahiline sahip olan helin oteli sizlere öneririz.


6 Ocak 2013 Pazar

Erdek Otel Fiyatları

Erdek otel fiyatları tatile gelecek olanların merak ettikleri araştırdıkları ve öğrenmek istedikleri bir konudur.
 Her yaz tatil planı yapıp belirli bir bütçe ayıranlar elbetteki yapılacak harcamanın en büyüğünü oluşturan otel harcamalarının nekadar olacağını öğrenmek ister ve bu konuda büyük bir gayret göstererek neredeyse tüm erdek otelleri`ni ararlar.Bütün bir sene çalıştıktan sonra yapılan birikimle iyi bir otelde tatil yapmak tabiki herkezin hakkı ancak burda otel seçimi önem kazanıyor.Yanlız bir çok tatilci erdekte ucuz otel fiyatları araştırması yapıyor.Otel ücretlerinden çok tesisin kalitesine pek bakılmıyor.Bizler size burada fiyatın uygunluğundan çok bakmış olduğunuz otelin kalitesi ve hizmet konspetlerini iyice araştırmanızı,otel ücreti içine dahil olanları iyice öğrenmenizi ve bunun yanında gün içerisinde sunulan yemeklerin çeşit ve ağırlığını sorgulamanızı öneriyoruz.
 Buna göre yapılacak bir araştımadan sonra iyi bir otel bulacak yaptığınız birikimi en iyi şekilde harcayarak mükemmel bir tatil deneyimi yaşayacaksınız.
 Ama siz yinede erdek otel fiyatları hakkında detayları öğrenmek istiyorsanız kısaca tarif edelim sizlere.Fiyatlar aylara göre değişmekte.Temmuz aynın ortalarına doğru dolan erdekte haziran ayında bütün oteller %30 ila 50 oranında indirimle hizmet veriyor.Örnek haziran ayında yarım pansiyon bir oteli 65 ila 75 tl arasında bir ücretle rezerve edebilirsiniz.Eylül ayındada durum aynıdır.Temmuz ayında ise fiyatlar kişi başı 100 ila 120 tl arasında değişmektedir.Temmuz ayında yer bulmada sorun yaşamamanız içinde önceden rezervasyon yapmanız gerektiğini belirtmekte fayda var.Bu otellere ise google üzerinde erdek diye aradığınızda karşınıza çıkan sitelerden ulaşabilir rezervasyon yapabilirsiniz.

Erdek`te Hayat

 Erdekte hayat nasıl.Yaşayan insanlar ve tatilciler neler yapar nasıl vakit geçirirler.Bunları merak ediyorsanız bu yazımızı okuyorsunuz demektir.
 Huzurlu bir tatil keyfini yaşayacağınzı erdek bir doğa cenneti.Bütün her yerinde yeşili ve doğayı fazlası ile göreceğiniz erdekte hayat oldukça huzurlu.Şehir gürültüsünden uzak trafik karmaşası olmayan,geizelcek yeri ve alternatifi bol olan bununla beraber yaşamın tüm ahengi ile uyum içinde yaşandığı erdeğin kent merkezinde sıra sıra çay bahçelerinde oturan insanları sahil şeridi üzerinde gecen yayaları ve bununla beraber bir çok yeri gezerken hayatın nasıl bir aheng yakaladığını ve insana nasıl bir huzur verdiğini görecek ve sizde bu hayatın bir parçası olarak huzuru yakalayacaksınız.Yaz aylarında dolup taşan erdeğin plajlarına akan insan seli arasında sizlerde yer alacak pırıl pırıl parlayan güneşin altında masmavi denizin enginliklerine doğru kendinizi bırakacak hayatın tadını burada doyasıya çıkaracaksınız.
 Muhteşem yapısı ile hayatı sizlerin ayağına sunan bu muthiş tatil yerinine mutlaka gelmeli ve erdeğin muhteşem hayatını sevdiklerinizle doyasıya yaşamalısınız.


Erdek

Türkiyenin ilk turistik beldelerinden biri olan erdek bir dönemler sosyetenin gözbebeği yeşili,masmavi denizi ve pırıl pırıl bir gökyüzü ile adeta bir huzur diyarı.
 1970`li senelerden bu yana turizmin içerisinde aktif olarak yer alan erdek bugunlerde sosyetenin durağı olmasada her yaz gelen 1 milyonu aşkın ziyaretçisi ile hala popüler.Ağırlıklı olarak bursa ve çevresinde bulunan yerleşim yerlerinden tatile gelenlerin oluşturuduğu insan selinden sahillerde yer bulmak adeta imkansız.Uygun fiyatları çok kapsamlı konaklama seçenekleri ile yerli turizme hitap eden erdek tatilinizde sizinde tercihiniz olmalı.
 Neden diyeceksiniz.Bir kere muhteşem bir sabahı var.Günün erken saatlerinde sahilin yemyeşil bitki örtüsü altındaki görünümü yanında cıvıl cıvıl öten kuş sesleri ve güneşin bir kadife gibi örtüğü ortamda nefis adalar manzarası.Bu görünüm ile bir bütün olacağınız ve içinize tertemiz havasının yanında huzuruda çekeceğiniz bu tatil cenneti içinizide son derecede ısıtacak.
 Erdek çok gemiş konaklama yelpazesini sunan nadir tatil yerlerinden.Ağırlıklı olarak otellerin bulunduğu bu tatil diyarında alternatifler motel ve pansiyonlar.Her keseye her bütçeye görekalacak yer bulunan erdeğin otelleri ise kamplar bölgesi ve çuğra diye anılan bölge üzerindeki sahilde.
 Kent merkezinde ihtiyacınız olabilecek her türlü eşya ve ekipmanları alabileceğiniz bir çok işyeri mevcut.Alışveriş imkanlarının bol olduğu erdekte pazartesi ve cumartesi günleri halk pazarı açılıyor.
 Gezilecek bir çok alanı bulunan bu güzel tatil yeri marmara adalarınında başlangıç noktası sayılıyor.Buradan paşalimanı,marmara,ekinlik ve avşa adasında ulaşım sağlanıyor.
 Yerleşim olarak kıyı kasabası olan bu harika tatil diyarında yeşillik ve doğa korunuyor.Bu sebeble tatilinizi bir beton yuvasından çok yeşillikler içerisinde yapma şansını bulacaksınız.Zaten bu özelliği sebebi ile yeşil erdek olarak anılmasıda bu durumun gerçekliğini gösteriyoır.